VSTWAIN1.NumImages is always 1

Questions, comments and suggestions concerning VintaSoft Twain ActiveX.

Moderator: Alex

Post Reply
sasidhar77
Posts: 4
Joined: Thu Jan 21, 2010 9:22 pm

VSTWAIN1.NumImages is always 1

Post by sasidhar77 » Fri Feb 18, 2011 1:14 am

Hi,

In my program VSTWAIN1.NumImages is always 1 and it never seemed to increment even after repeated acquisitions.

thank you

regards
sasi

sasidhar77
Posts: 4
Joined: Thu Jan 21, 2010 9:22 pm

Re: VSTWAIN1.NumImages is always 1

Post by sasidhar77 » Fri Feb 18, 2011 4:08 am

fixed the issue by changing MaxImages property.

Alex
Site Admin
Posts: 1474
Joined: Thu Jul 10, 2008 2:21 pm

Re: VSTWAIN1.NumImages is always 1

Post by Alex » Wed Feb 23, 2011 12:51 pm

Hello Sasidhar,

Glad to hear that problem is solved.

Best regards, Alexander

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest