Problem with VintaSoftTwain ActiveX Examples

Questions, comments and suggestions concerning VintaSoft Twain ActiveX.

Moderator: Alex

Post Reply
roldancortez
Posts: 1
Joined: Wed Jan 06, 2010 6:47 am

Problem with VintaSoftTwain ActiveX Examples

Post by roldancortez » Wed Jan 06, 2010 12:31 pm

Hi Alex,

We've tried using Vintasoft Twain Library for .net and it working well. Unfortunately we're trying to use thsi activeX version and i have no success yet it making it work. It looks like the actual component does not get loaded from the html page.

i use this "object" tag when loading the component

<OBJECT ID="VSTwain1" WIDTH=1 HEIGHT=1
CLASSID="CLSID:1169E0CD-9E76-11D7-B1D8-FB63945DE96D"
CODEBASE="http://localhost/VSTwainDemo/cab/VSTwai ... on=5,1,0,3">
</OBJECT>

it does not work. The cab file is where it's supposed to be but when ScanStart() is triggered methods that are expected are not there. Can you point us to the right direction to make this work.

Thanks.

Alex
Site Admin
Posts: 1445
Joined: Thu Jul 10, 2008 2:21 pm

Re: Problem with VintaSoftTwain ActiveX Examples

Post by Alex » Mon Jan 11, 2010 10:33 am

Hello,
...CODEBASE="http://localhost/VSTwainDemo/cab/VSTwai ... on=5,1,0,3">
...The cab file is where it's supposed to be but when ScanStart() is triggered methods that are expected are not there...
You must use the following string if you use CAB file:
CODEBASE="http://localhost/VSTwainDemo/cab/VSTwai ... on=5,1,0,3"

Please make sure that URL http://localhost/VSTwainDemo/cab/VSTwain.cab (or VSTwain.dll) is accessible and you have specified correct version of DLL (5,1,0,3).

Best regards, Alexander

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests