VSTWAIN1.NumImages is always 1

Questions, comments and suggestions concerning VintaSoft Twain ActiveX.

Moderator: Alex

Post Reply
sasidhar77
Posts: 4
Joined: Thu Jan 21, 2010 9:22 pm

VSTWAIN1.NumImages is always 1

Post by sasidhar77 »

Hi,

In my program VSTWAIN1.NumImages is always 1 and it never seemed to increment even after repeated acquisitions.

thank you

regards
sasi
sasidhar77
Posts: 4
Joined: Thu Jan 21, 2010 9:22 pm

Re: VSTWAIN1.NumImages is always 1

Post by sasidhar77 »

fixed the issue by changing MaxImages property.
Alex
Site Admin
Posts: 1963
Joined: Thu Jul 10, 2008 2:21 pm

Re: VSTWAIN1.NumImages is always 1

Post by Alex »

Hello Sasidhar,

Glad to hear that problem is solved.

Best regards, Alexander
Post Reply