Using Vintasoft.Barcode SDK with Microsoft Azure

Questions, comments and suggestions concerning VintaSoft Barcode .NET SDK.

Moderator: Alex

Post Reply
AxePad
Posts: 2
Joined: Fri Aug 07, 2020 1:43 pm

Using Vintasoft.Barcode SDK with Microsoft Azure

Post by AxePad »

Hi!
Currently I'm evaluating your Barcode software to be used in out next project.
So far the questions are:
1) Can your barcode software function while being deployed on a Microsoft Azure data server, i.e. in a cloud? I suppose it would, since you have a Web version of your software, but I have found no mentioning of it, so I'm asking.
2) What license would it require, then, the site server license?
Alex
Site Admin
Posts: 2044
Joined: Thu Jul 10, 2008 2:21 pm

Re: Using Vintasoft.Barcode SDK with Microsoft Azure

Post by Alex »

Hi,

Yes, VintaSoft Barcode .NET SDK can be used in Microsoft Azure.

Best regards, Alexander
AxePad
Posts: 2
Joined: Fri Aug 07, 2020 1:43 pm

Re: Using Vintasoft.Barcode SDK with Microsoft Azure

Post by AxePad »

Thank you, I got it.

Best regards,
Alex
Post Reply